כל המידע לסטודנטים בעידן הקורונה

• למידה מקוונת
  • ספריות

סטודנטיות יקרות, סטודנטים יקרים,

אנחנו יודעים שה"למידה בעידן הקורונה" כרוכה בקשיים בלתי-רגילים. לאי-הוודאות האישית, לדאגה לבני המשפחה – ילדים, הורים ועוד יותר לסבים וסבתות, ולקושי הכלכלי בצל פיטורים וחופשות ללא תשלום, מתווסף הקושי של סגירת הקמפוס המחייב אותנו ללמידה שכולה מקוונת.

כפי שנשיא האוניברסיטה כתב בפנייתו אליכם מה-21.03.2020, האוניברסיטה עושה את כל שביכולתה בכדי לקיים למידה בתנאים הקשים שנכפו עלינו, ולתת את מרב המענים לצרכים שלכם.

בימי הקורונה אנחנו מנועים מלהיפגש בקמפוס, ולכן כל הלמידה הופכת להיות מקוונת. אנחנו יודעים מה הכי חסר לכם בלמידה המקוונת בימי הקורונה: הקשר הבלתי-אמצעי, קשר העין, היכולת לקיים דיון מרתק עם המרצה, והלמידה בחברותא בספרייה או על הדשא, והמפגשים בקפיטריות.

כל אלה חסרים גם לנו! כשנשוב לשגרה הברוכה בעידן הפוסט-קורונה נשוב ללחוץ ידיים, להצטופף ללא מגבלה, להריח מקרוב, וליהנות מהקמפוס המוריק שלנו.

בינתיים, אנחנו -  בעבודה צמודה עם אגודת הסטודנטים והסטודנטיות - ממשיכים לשמור אתכם קרובים גם מרחוק.