הכירו את היחידות, המאסטריות והמאסטרים הזוכים בתחרות הלמידה TIK TAK TAU

מיהן היחידות הזוכות בתחרות TIK TAK TAU?

לפני כחודש הזניק גדי פרנק, מנכ"ל אוניברסיטת תל אביב, את תחרות הלמידה TIK TAK TAU. התחרות נושאת הפרסים נערכה בהשתתפות כל יחידות אוניברסיטת תל אביב - פקולטות ואגפי מטה, והיום אנחנו מתרגשים להכיר לכם את היחידות הזוכות ואת המאסטרים והמאסטריות שלהן!

כולכם נרתמתם למשימה, השתתפתם בסדנאות ושלחתם מאסטרים ולמאסטריות את התוצרים שלכם. 1,800 עובדות ועובדי האוניברסיטה למדו מיומנויות למידה חדשות, שישדרגו את העשייה שלהם בעבודה ובתחומים נוספים בחיים. כל הכבוד לכולנו על הרוח הספורטיבית, על ההשקעה ועל עבודת הצוות, גם בתקופה מאתגרת שכזו.

תודה גדולה למאסטרית המוכשרת שרית אפל ממשרד המבקרת שהכינה את הסרטון ב-.CANVA

קצת על התחרות

בכל יחידה נבחרו עובדים, שלמדו והוכשרו כ"מאסטרים" במיומנויות עבודה שונות על ידי מומחים המובילים בתחומם בארץ. בחרנו 4 מיומנויות ללמידה שיכולות לשדרג משמעותית את העשייה שלנו:

• INBOX ZERO - לומדים לנהל את תיבת המייל ב-TIK TAK
  • חוסן אישי - לומדים לחסן את הנפש ב-TIK TAK
  • CANVA ו-LOOM - לומדים ב-TIK TAK כלים דיגיטליים לעיצוב מסמכים
    והקלטת סרטוני הדרכה
  • כתיבה אפקטיבית - לומדים להעביר מידע ומסרים ב-TIK TAK

המשימה של המאסטרים היתה "להעביר את זה הלאה" לכמה שיותר עובדים ביחידה שלהם, וללמד אותם את המיומנות החדשה.

לשלב הגמר העפילו היחידות שכל המאסטרים שלהן הצליחו להגיש לפחות 30 תוצרי למידה של העובדים אותם הדריכו, ולבסוף, נבחנו על ידי צוות שיפוט התוצרים הנבחרים וקיבלו ניקוד איכות.

שלוש היחידות שצברו הכי הרבה נקודות זכו בתהילת עולם, התפתחות, הנאה וכמובן גם פרסים.

בברכת למידה מתמדת ומהנה לכולם,

מדור ייעוץ ארגוני הדרכה ורווחה