שבוע הבינה המלאכותית הראשון באוניברסיטת תל אביב

21 בנובמבר 2019, 7:00 - 21:00
אינטל, פתח תקווה
שבוע הבינה המלאכותית הראשון באוניברסיטת תל אביב

בעקבות שבוע הסייבר הוותיק, שמושך מדי שנה אלפי משתתפים מרחבי העולם, אוניברסיטת תל אביב תקיים לראשונה שבוע AI, בשיתוף אינטל ורשות החדשנות, בין 21-17 בנובמבר 2019. האירוע יהווה פורום בינלאומי לדיון בנושאים החמים בתחום האינטליגנציה המלאכותית, עבור מומחים טכנולוגיים, בכירי תעשייה, אנשי עסקים, נציגי ממשלות ועוד.

בכנס ידונו בין השאר בטכנולוגיות AI ורפואה, ראייה ממוחשבת, חדשנות וסטרטאפים, תחבורה, פיתוח הון אנושי בתחום ועוד. לצד ההרצאות יתקיימו תערוכת פוסטרים מחקריים ותצוגה של החברות המובילות בתחום.

השבוע יכלול שני ימי כנס מרכזיים, שבהם יתקיימו מליאה מרכזית, עשרה מסלולי הרצאות בנושאים מרכזיים בתחום, כולל סימפוזיון מחקר אקדמי, תערוכת סטרטאפים בהובלת רשות החדשנות ואירועי לוויין. בנוסף, בפתיחת השבוע יתקיימו מגוון סדנאות מעשיות שיובילו מומחים בתחום, ובסיומו יתקיים האקתון שיתמקד בשימוש בטכנולוגיות AI לטובת החברה.

לאתר הכנס >