מפגשי שישי של הפורום ללימודי נשים ומגדר: "חושבות. מדברות. עושות"

06 בנובמבר 2015, 10:00 - 12:00
הפקולטה למשפטים, אולם כס המשפט
ללא תשלום
פמיניזם

סדרת מפגשים של הפורום ללימודי נשים ומגדר בתמיכת NCJW

מפגש ראשון - תאריך 6.11.2015 - "מחשבות על שייכות"

מפגש הפתיחה החגיגי יעסוק בשאלות ותחושות של שייכות לקהילה, לקבוצה ולעשייה פמיניסטית. הדוברות יפרשו בפנינו מנעד של תחושות ועמדות כלפי שייכות ואי-שייכות הנובעות מהזהויות וההזדהויות המגוונות שלהן – לעיתים אלו זהויות חופפות או משלימות ולעיתים אלו זהויות מסוכסכות וסותרות.

כל אחת וכולן יחד יצביעו על הרגע העכשווי של נשים באקטיביזם, באקדמיה ובפוליטיקה הפמיניסטית בישראל.

יו"ר: כנרת להד - התכנית ללימודי נשים ומגדר, אוניברסיטת תל-אביב

דוברות:

• ג'נאן פראג'-פלאח, ראש מחלקת מגדר במכללה הערבית האקדמית לחינוך, חיפה וחוקרת באוניברסיטת חיפה
  • הדרה שפלן קצב, ראש המחלקה לאמנות, סמינר הקיבוצים ומרצה בבית הספר לעיצוב פנים, המסלול האקדמי של המכללה למינהל
  • סמירה סרייה, שחקנית, לסבית, פלסטינית, אחות סיעודית, ישראלית, כותבת שירה ויוצרת פרינג'.
  • שגית פרץ-דרעי, עורכת דין, פעילה חברתית ופוליטית
  • קסה גטו, פעילה חברתית