שולחן עגול וירטואלי בנושא מחלות נאו-דגנרטיביות, חדשנות בתחום הטיפול והדיאגנוסטיקה

25 בנובמבר 2020, 15:00 - 16:00

ללא תשלום

הזדמנות נדירה לשמוע ממקור ראשון על החידושים האחרונים היישר מהמעבדה.

הצטרפו אלינו למפגש בלתי אמצעי עם ארבעה חוקרים מובילים מאוניברסיטת תל אביב, שיציגו את החידושים האחרונים בנושא מחלות נאו-דגנרטיביות, חדשנות בתחום טיפול ודיאגנוסטיקה ויענו על השאלות שלכם.

נציג ארבע פרויקטים חדשניים:

• פרופ' דניאל מייכלסון, מנהל מרכז רבין לנוירוביולוגיה, יציג תוצאות בנושא מניעת האפקט הפתולוגי של APOE4 במחלת אלצהיימר תוך שימוש במולקולות חדשות.
  • פרופ' דניאל אופן מהפקולטה לרפואה, יציג טיפול חדש במחלות נוירו-דגנרטיביות תוך שימוש במעכב לאנזים קאספז 6.
  • פרופ' ערן פרלסון, מהפקולטה לרפואה, ידבר על מחקרו החדש לטיפול במחלת האלצהיימר תוך טיפול ב MIR126-5P .
  • חוקרים ממרכז רבין: ד"ר פליקס בנינגר מהמחלקה לנוירולוגיה וד"ר עודד שור ממכון פלזנשטיין, יציגו טכנולוגיה המתבססת על אלגוריתם חדש לאנליזה של תוצאות EEG לחולים במחלות דגנרטיביות ומנטליות.

האירוע בהנחיית דר' טלי אלויה, מנהל פיתוח עסקי ברמות.

להרשמה ללא עלות >