TAU SAT1 יוצא למסע בעקבות הלא נודע בחלל

פייסבוק
ללא תשלום
TAU SAT1 בחדר הנקי עם צוות הפיתוח

אחרי שעקבנו אחריו במשך חודשים באתר האוניברסיטה וברשתות החברתיות, למדנו על המשימות שימלא בחלל ונפרדנו ממנו כשייצא מהקמפוס בדרכו לתחנת השיגור בווירג'יניה, ארה"ב - הרגע הגדול של הלוויין האוניברסיטאי הראשון של אוניברסיטת תל אביב מגיע והוא ישוגר לחלל.

במוצאי שבת, 20.2.21, ישודר אירוע השיגור של TAU SAT1 אל תחנת החלל הבינלאומית, שנמצאת במרחק 400 ק"מ מכדור הארץ.

במעמד החגיגי יתקיים דיון מיוחד על מהפכת "החלל החדש", בהשתתפות ראשי הפרויקט: פרופ' קולין פרייס, ראש החוג ללימודי סביבה בבית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר, ד"ר עופר עמרני מבית הספר להנדסת חשמל, ראש המעבדה ללוויינות זעירה בפקולטה להנדסה ע"ש איבי ואלדר פליישמן, ד"ר מאיר אריאל, מנהל המרכז לננו לוויינים באוניברסיטת תל אביב, שרון משאל מהמרכז לננו לוויינים ומבית הספר לחינוך ע"ש חיים וג'ואן קונסטנטינר, ואירינה ציגנוב, בוגרת בית הספר להנדסה מכנית.

השידור יועבר בלייב בפייסבוק ובערוץ היוטיוב של אוניברסיטת תל אביב.

לצפייה בהזמנה >