בעקבות הגביע שעדיין לא לקחנו (עד אתמול...)

מה משותף לחוקר פיזיקה של המצב המוצק, לעוזר הוראה חוקר דתות ולחבורה של אנשי מינהל באוניברסיטה?

06 דצמבר 2018
נבחרת הכדורסל של אוניברסיטת תל אביב זכתה באליפות האוניברסיטאות השנייה שהתקיימה בטכניון

נבחרת הכדורסל של אוניברסיטת תל אביב זכתה באליפות האוניברסיטאות השנייה שהתקיימה אתמול (5.12.2018) בטכניון.

הנבחרת ניצחה בגמר את אוניברסיטת אריאל בתוצאה 45:29, אחרי שסיימה במקום הראשון בבית המוקדם. במשחק הראשון בבית המוקדם ניצחנו את הטכניון בקרב צמוד על חודה של נקודה (49:48) ואת נבחרת המועצה להשכלה גבוהה (43:24).

אמיר אונלי, עוזר הוראה הלומד בתכנית למחקר דתות בפקולטה למדעי הרוח ע"ש לסטר וסאלי אנטין, נבחר לשחקן המצטיין של הטורניר כולו (MVP). ד"ר משה בן-שלום, חוקר מצב מוצק שנקלט בבית הספר לפיזיקה ולאסטרונומיה ע"ש ריימונד ובברלי סאקלר בשנת 2017, הוכיח שהחוקרים של אוניברסיטת תל אביב מתעקשים לנצח גם במגרש הספורטיבי, ולא רק במרדף שלהם בעקבות הלא נודע.

קפטן הקבוצה, חיים פרנק, המשמש כחשב האוניברסיטה, גיבש סביבו קבוצה של עקשנים שעבורם אין כדור אבוד: אלדד גרדוש, יניב ענבר ויוסי בר מאגף הכספים, אריאל אברוני מהפקולטה לניהול, שחר מולשנסקי מביה"ס למדעי המחשב, אילן שקרוב, דורון בן דוד, שי שיפמן ויוסי שלו מאגף הנדסה, פיני בטאט מהספרייה המרכזית, ואחרון חביב דניאל זהבי, עוזר הוראה נוסף מביה"ס למדעי המדינה. את הקבוצה מאמן גולן עוזרי ועוזר לו אבי וייס, שניהם מיחידת אספקה.

הגביע הוא שלו. אמיר אונלי מקבל את פרס השחקן המצטיין של הטורניר