החלה ההרשמה למחנה מדע קיץ של קמפוס טבע

החלה ההרשמה למחנה מדע קיץ של קמפוס טבע בגן הזואולוגי, בגנים הבוטניים ובפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב

09 יוני 2014
החלה ההרשמה למחנה מדע פסח של קמפוס טבע

הקיץ מגיע, וזה בדיוק הזמן להכיר מקרוב את הגן הזואולוגי, הגנים הבוטניים ואת הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב, במחנה מדע קיץ של קמפוס טבע.

קמפוס טבע הוא מפעל חינוכי של אוניברסיטת תל-אביב לקידום החינוך בנושאי מדע, טבע וסביבה. המחנות מתקיימים בגן המחקר הזואולוגי, בגנים הבוטניים ובאוספי הטבע הלאומיים. בכל יום נחקור יחדיו נושא מרכזי מעולם הטבע באמצעות תצפיות, ניסויים, התנסות עצמית ומשחקי הדמיה.

מחנה המדע מודרך על ידי סטודנטים לתואר שני ושלישי של הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב, ומיועד לילדים העולים לכיתות ב'-ד'.

המחנה יתקיים בימים א'-ה', בשני מחזורים בתאריכים 20-24/7 ו-27-31/7, בשעות 08:30 - 13:30.

אפשרות לצהרון עד 16:00

להרשמה ולמידע נוסף >