החוג לקולנוע ולטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב נבחר לאחד מ-15 בתי הספר המובילים בתחומו בעולם

מגזין "הוליווד ריפורטר", המסקר את תעשיית הקולנוע האמריקאית, דירג את החוג לקולנוע ולטלוויזיה במקום ה-12

06 אוגוסט 2014

החוג לקולנוע ולטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב נבחר לאחד מ-15 בתי הספר לקולנוע הטובים ביותר בעולם. מגזין "הוליווד ריפורטר", שמסקר את תעשיית הקולנוע האמריקאית, קבע זאת בגיליון חודש אוגוסט כשדירג את בית הספר לקולנוע ולטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב במקום ה-12 המכובד.

בתי הספר נבחרו על פי היוצרים שלמדו בהם. כך, בין השאר, הודות לעבודתם של בוגרי החוג חגי לוי ("בטיפול"), גידי רף ("הומלנד") וארי פולמן ("וואלס עם באשיר"), החוג לקולנוע ולטלוויזיה מדורג לצד חוגים מקבילים מובילים בעולם כגון בית הספר לקולנוע של לודז' ו"La Femis" שבפריז.

במקום הראשון ברשימה דורג "National Film and Television School" שליד לונדון.

לכתבה באתר Hollywood Reporter >

לימודי קולנוע וטלוויזיה תואר ראשון >