אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב בארגנטינה העניקה מחשבים ניידים לתלמידים מצטיינים

בטקס מרגש הוענקו מחשבים ניידים לאחד עשר תלמידים נבחרים מאוניברסיטת תל-אביב לנוער, מטעם אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב בארגנטינה

04 פברואר 2013

ביום שלישי, 29.1.13, התקיים טקס מרגש שבו הוענקו מחשבים ניידים לאחד עשר תלמידים נבחרים מאוניברסיטת תל-אביב לנוער, מתנה מטעם אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב בארגנטינה. התלמידים נבחרו על סמך השקעתם בלימודים, ועל מנת לסייע להם להתקדם בלימודיהם.

פרופ' שמעון ינקלביץ' - פרו-רקטור ויו"ר אקדמי של אוניברסיטת תל-אביב לנוער, פרופ' דינה תירוש - יו"ר אקדמי של היחידה לנוער שוחר מדע ע"ש דב לאוטמן, אהוד אור - סמנכ"ל שיווק ותכנון אסטרטגי של אוניברסיטת תל-אביב ואדם הישראלי – מנהל אוניברסיטת תל-אביב לנוער, ברכו והעניקו את המחשבים לתלמידים.

את הטקס כיבדו בנוכחותם גם מנהלת בית הספר המקיף אורט ע"ש גוטמן נתניה, טל בר-מעוז, לידיה מלול - יועצת אקדמית מקיף ז' אשדוד, איריס דורון - מנהלת בית הספר רמז פרדס כץ, מרב אלקן - מנהלת פרויקטים מיוחדים באורט, יסמין דננברג מהיחידה למעורבות חברתית וצוות היחידה לנוער שוחר מדע ע"ש דב לאוטמן.