יש ערימה של יזמים על הדשא

מרכז היזמות מאתגר את הסטודנטים לחשוב מה חסר בדשא המרכזי

19 יוני 2019

הוא גדול וירוק, נהנה מהלוקיישן הכי טוב בקמפוס ואתם מכירים אותו בשם "הדשא של גילמן".  מרכז היזמות ואגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב מאתגרים את הסטודנטים והסטודנטיות של הקמפוס לחשוב על שימושים מעניינים, יצירתיים וחדשניים לרחבת הדשא שמול בניין גילמן, הספרייה והמרכזית ובית התפוצות.

מיזם חוצה פקולטות

אז למה מתחשק לכם להפוך את הדשא מול גילמן? למרחב כושר? לשדה סולארי ענק? למרכז הידברות? אנחנו איתכם, מפני שאנחנו מאמינים שכל אחד יכול להיות יזם. אבל אנחנו רוצים שתצאו מהקופסה ומהפקולטה שלכם, ותשתפו פעולה עם יזמים ויזמיות צעירים כמוכם, שבחרו בתחום לימוד שונה משלכם. כל מה שאתם צריכים לעשות עכשיו זה:

• לחבור לסטודנטים/ות מפקולטות אחרות
  • להעז ולדמיין
  • לנסח את הרעיון שלכם במסמך מסודר
  • ולשלוח אלינו

המיזם שלכם צריך להיות יצירתי וחדשני, לנצל כמה שיותר שטח מהמרחב הפיזי של המדשאה ולפנות לכלל ציבור הסטודנטים והסטודנטיות בקמפוס. כמובן שיש גם פרס: הקבוצה שתציע את הרעיון המנצח תזכה במרחב עבודה ב-TAU Ventures למשך חצי שנה.

שימו לב: נקודות בונוס מיוחדות יוענקו לקבוצות סטודנטים חוצות פקולטות שייגשו לאתגר יחד!

אז למה אתם מחכים? הירשמו לאתר התחרות וצאו לשחק בדשא! ניתן להגיש הצעות עד ה-1.7.19.