פעילות המיינדפולנס מתחדשת בסמסטר ב', בימי רביעי בין השעות 16:00 - 17:00, בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

מתחם המדיטציה הוא פרי יוזמתו של ד"ר ריקרדו טרש מהחוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי שבבית הספר לחינוך

13 מרץ 2017
שקט, מתרכזים: מתחם תרגול המדיטציה בספריה למדעי החברה והניהול ייפתח זו השנה השניה
צפו בד"ר ריקרדו טרש מסביר על מדיטציה לטיפול בהפרעות קשב ובדיסלקציה

שקט, מתרכזים

בסמסטר ב' ייפתח המתחם לתרגול מדיטציה בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס, והפעם בחדר הפופים שבקומת הביניים. על המיזם, המתקיים זו השנה הרביעית, אחראי ד"ר ריקרדו טרש מהחוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי בבית הספר לחינוך.

המתחם יפעל בימי רביעי בין השעות 16:00 - 17:00, והוא מיועד לתרגול מדיטציה בסגנון Mindfulness. הכניסה והפעילות במקום ללא תשלום.

מדיטציה מסייעת לתפקוד המוחי

מחקרים רבים מראים שמדיטציה מסייעת לשיפור איכות החיים, מעלה את רמות הריכוז ומשפרת תפקוד מוחי. סטודנטים המעוניינים לתרגל מדיטציית Mindfulness יוכלו ליהנות מהדרכה מקצועית ומישיבה על כריות מדיטציה שנתרמו על-ידי אגודת הסטודנטים. כמו כן, מעת לעת יתקיימו במקום הרצאות הקשורות בתרגול מדיטציה ובמחקר הבוחן את השפעותיה.