מעל 20,000 מתעניינות ומתעניינים השתתפו ביום הפתוח המקוון של אוניברסיטת תל אביב

אף על פי שהאירוע התקיים באופן מקוון בשל הקורונה, נרשם מספר שיא של משתתפים ביחס לשנים קודמות

09 פברואר 2021
מאות מפגשים בזום. היום הפתוח באוניברסיטת תל אביב
מאות מפגשים בזום. היום הפתוח של אוניברסיטת תל אביב

היום הפתוח של אוניברסיטת תל אביב נמשך על פני 3 ימים, שכללו מעל 200 מפגשים בזום, ובהם הוצגו תוכניות הלימודים המגוונות לתואר ראשון ולתארים מתקדמים, מפגשי ייעוץ אישי, טיפים בבחירת תחום לימודים ועוד.

מעל 20,000 מתעניינות ומתעניינים בלימודים באוניברסיטת תל אביב השתתפו באירועים המקוונים בזום, נפגשו עם הסגל האקדמי והמנהלי, עם סטודנטים ובוגרים וקיבלו מענה לשאלות.

מספר גבוה במיוחד של מתעניינות ומתעניינים הגיעו למפגשים בפסיכולוגיה, ניהול, ביולוגיה, כימיה, רפואה, מקצועות ההנדסה השונים, מדעי המחשב, מדעי המוח, סוציולוגיה, משפטים, מדע המדינה ומקצועות הבריאות. בנוסף, מאות נכחו בהרצאות בנושא טיפים בבחירת תחום לימודים, אפשרויות הקבלה לאוניברסיטה ללא פסיכומטרי ושיפור סיכויי הקבלה באמצעות קורסי אונליין.

היום הפתוח הינו אירוע הפתיחה של עונת הרישום לשנת הלימודים תשפ"ב (2021/22).

להרשמה ללימודים באוניברסיטת תל אביב >