מעל 3,000 מתעניינות ומתעניינים השתתפו ביום הפתוח המקוון של אוניברסיטת תל אביב

זו הפעם השלישית שהאירוע התקיים באופן מקוון
07 יוני 2021

היום הפתוח של אוניברסיטת תל אביב נמשך על פני יומיים, שכללו כמאה מפגשים בזום, שבהם הוצגו תוכניות הלימודים המגוונות לתואר ראשון ולתארים מתקדמים, טיפים על בחירת תחום לימודים ועוד.

מעל 3,000 מתעניינות ומתעניינים בלימודים באוניברסיטת תל אביב השתתפו באירועים המקוונים בזום, נפגשו עם הסגל האקדמי והמנהלי, עם סטודנטים ובוגרים וקיבלו מענה לשאלות.

מספר גבוה במיוחד של מתעניינות ומתעניינים הגיעו למפגשי מקצועות הבריאות ורפואה, מנהל עסקים, מדעי הרוח, קולנוע וטלוויזיה, מתמטיקה, הנדסה ומשפטים. בנוסף, רבים נכחו בהרצאות שהעניקו טיפים בבחירת תחום לימודים.

היום הפתוח הינו השני מבין שני אירועי יום פתוח שמתקיימים מדי שנה באוניברסיטת תל אביב. הגדול והמרכזי ביניהם התקיים בחודש פברואר, והשתתפו בו מעל 20,000 מועמדות ומועמדים ללימודים.

להרשמה ללימודים באוניברסיטת תל אביב >