נפתחה ההרשמה לתכנית עמיתי פורטר למצוינות בלימודי הסביבה לשנת הלימודים תשע"ד

מועמדים בעלי תואר דוקטור, עם ניסיון במחקר ובהוראה, ובעלי גישה רב תחומית ללימודי הסביבה מוזמנים להגיש מועמדות לתכנית עמיתי פורטר עד ה-30.9.13

17 יולי 2013
נפתחה ההרשמה לתכנית עמיתי פורטר למצוינות בלימודי הסביבה לשנת הלימודים תשע"ד
תכנית עמיתי פורטר למצוינות בלימודי הסביבה  של ביה"ס ללימודי הסביבה ע"ש פורטר נועדה לעודד פיתוח של נושאים רב תחומיים חדשים במחקר ובהוראת הסביבה בישראל ובאוניברסיטת תל-אביב. התכנית, שבמסגרתה השתלמו חוקרים מצטיינים בעלי תואר דוקטור מהארץ ומחו"ל בתחומי סביבה, יצרה סביבת עבודה ממריצה ומאתגרת לבעלי תואר שלישי מצטיינים המעוניינים בקידום יכולות המחקר וההוראה שלהם. הצלחתם של העמיתים בתכנית כבר הביאה לקליטתם של רבים מהם כחברי סגל אקדמיים באוניברסיטת תל-אביב ובמוסדות אחרים בארץ.

על המועמדים להיות בעלי תואר דוקטור, עם ניסיון במחקר ובהוראה, ובעלי גישה רב תחומית ללימודי הסביבה.

במסגרת התכנית הציע בית הספר משרות זמניות ברמות אקדמיות שונות לתקופה קצובה של שנה או שנתיים, במימונו של בית הספר. התכנית עודדה את האוניברסיטה לקלוט מדענים צעירים מצטיינים בתחומי סביבה, מהווה והיוותה מעין "מלגות אלון" שאפשרה את בחינת תפקודם של מועמדים חדשים להיקלט כחברי סגל.

תאריך אחרון להגשת מועמדות: 30.9.13

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר באוניברסיטת תל-אביב עוסק במחקר ובהוראה בנושאי סביבה, בהיבט רב תחומי. בית הספר מקדם נושאי מחקר בעלי חשיבות גלובאלית ומחויב למצוא פתרונות מעשיים לבעיות הסביבה עמן מתמודדות ישראל ומדינות אגן הים התיכון.

בית הספר מציע מספר מלגות למשתלמים בתר דוקטורים במספר תחומים סביבתיים. לעיון ברשימת התחומים בהם תתקיים ההשתלמות ולקבלת פרטים נוספים, אנא בקרו באתר בית הספר או צרו עמנו קשר בדוא"ל  sviva@post.tau.ac.il

בימים אלו, נמשכת ההרשמה ללימודי תואר שני ושלישי בבית הספר. מועמדים מצטיינים יזכו במלגות ו/או בפטור משכר לימוד.