אוניברסיטת תל-אביב תעניק מלגות השתתפות בשכר לימוד לסטודנטים המגויסים במסגרת מבצע "צוק איתן"

נשיא האוניברסיטה פרופ' יוסף קלפטר ציין כי מטרת המלגות היא לסייע לסטודנטים להשלים את הלימודים שהפסידו

24 יולי 2014

נשיא אוניברסיטת תל-אביב, פרופ' יוסף קלפטר, הודיע כי האוניברסיטה תעניק מלגות השתתפות בשכר הלימוד לשנה הבאה לכל הסטודנטים שגויסו בצו 8 במסגרת מבצע צוק איתן. כמו כן מסר פרופ' קלפטר כי את כספי המלגות יעמידו תורמים וידידים של האוניברסיטה.

למען בטחון המדינה

פרופ' קלפטר הביע את הערכתו לסטודנטים שעזבו את ספסל הלימודים כדי להתגייס ואמר כי מטרת המלגות היא לסייע לסטודנטים להשלים את הלימודים שהפסידו, כמו גם לסייע להם בלימודיהם העתידיים. עוד הוא ציין כי אוניברסיטת תל-אביב תרמה ועודנה תורמת רבות לבטחון המדינה. "סטודנטים ובוגרים רבים של האוניברסיטה השתתפו בכל מערכות ישראל כשהם נוטלים תפקידים בכל שרשרת הפיקוד", ציין פרופ' קלפטר. "חוקרים רבים של אוניברסיטת תל-אביב זכו בפרס בטחון ישראל על פועלם למען המדינה".

נשיא האוניברסיטה הביע תקווה שהסטודנטים וכל חיילי צה"ל ישובו במהרה בשלום לביתם.