מלגות דיור יוענקו לסטודנטים שיגורו בדרום תל-אביב

מלגת דיור בגובה 9,600 ש"ח תוענק לסטודנטים שיבחרו לגור בשכונות נבחרות בדרום תל-אביב, בתמורה להתנדבות בקהילה

27 אוגוסט 2012
מנהלת הדיור

בימים אלו נפתחת ההרשמה לפרויקט מלגות הדיור לסטודנטים, המתכוונים להתגורר בשכירות באחת משכונות דרום תל-אביב וביפו. במסגרת הפרויקט מוענקת מלגת דיור בגובה של 9,600 ₪, בתמורה לפעילות התנדבותית בשכונה בהיקף של כ-40 שעות בשנה.

בשנה החולפת לקחו חלק בפרויקט כ-125 סטודנטים, ומספר זה צפוי להכפיל את עצמו השנה. במרכז הפרויקט עומדת "מנהלת דיור"-  גוף ייחודי וראשון מסוגו, המקשר בין הסטודנטים לבעלי הדירות, מאיתור הדירה ועד לחתימת החוזה, ומלווה את הסטודנט בפעילות בקהילה.

מנהלת הדיור הינה פרי יוזמה משותפת לאגודת הסטודנטים, אוניברסיטת תל-אביב ועיריית תל-אביב-יפו, ומטרתה כפולה- לסייע לפתור את מצוקת דיור הסטודנטים, ולבסס מערך מעורבות חברתית והתנדבות בקהילה לטובת תושבי השכונות בדרום העיר.

זכאי לקבל את מלגת הדיור כל סטודנט הלומד באוניברסיטת תל-אביב בהיקף של לפחות 70%, ואשר חותם על חוזה שכירות באחת מהשכונות המשתתפות בפרויקט- שפירא, התקווה, נווה שאנן, יפו.

למידע ולפרטים נוספים >>