רפואה
03.05.23

פודקסט תל אביב360

איזה סוכרים יש בבשר אדום ואיך זה קשור לסרטן?
ד"ר ורד פדלר-קרוואני עושה לנו סדר, איזה מולקולות מתוקות יש בבשר אדום ומה הקשר שלהן למחלת הסרטן? למה גברים בסיכון גבוה יותר מנשים ואיפה רמת הסוכר הזר גבוהה יותר בסטייקים או בגבינות עזים? אז לסיכום האם להפסיק לאכול בשר? – ממש לא. כמו סוכריות גומי, לאכול בכיף אבל לשמור על המינון. Dr. Vered Padler-Karavani האזינו לפודקאסט תל אביב 360 של אוניברסיטת תל אביב בהנחיית מיכאל מירו
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>