יום פתוח: תכנית הכשרת יועצי תקשורת ואנשי יחסי ציבור

24 בדצמבר 2012, 18:00 - 20:00
חדר החדשות של ביה"ס "כותרת"
ללא תשלום
סטודנטים של "כותרת" עם אור הלר, כתב ערוץ 10

"כותרת", בית הספר לעיתונאות של אוניברסיטת תל-אביב, המוסד המוביל בישראל להכשרת עיתונאים, בשיתוף עם איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור בישראל, משיקים תכנית מקצועית וראשונה מסוגה:

הכשרת יועצי תקשורת ואנשי יחסי ציבור

תכנית הלימודים כוללת היכרות עם אמצעי התקשורת בישראל, כתיבה עיתונאית ושיווקית, קביעת מסרים, ניו מדיה, עריכת טקסט חדשותי, תחקיר עיצוב והפקה, בניית קמפיין יחסי ציבור, התמודדות עם משבר תקשורתי, סדנאות טלוויזיה ורדיו, תכנון ורכישת תוכן שיווקי, עיתונות כלכלית, מדיה חברתית  ועוד.

סגל המרצים כולל בעלי משרדים מובילים ליעוץ תקשורת ועיתונאים בכירים המלמדים דרך קבע בבית הספר "כותרת".

התכנית מיועדת לתלמידי תואר ראשון ובעלי תואר ראשון וכוללת 350 שעות סדנאות + 100 שעות התמחות (שנת לימודים אחת - 4 סמסטרים רצופים).

הלימודים יתקיימו בימי חמישי בין השעות 10:00 -18:00 ובימי שישי בין השעות 8:30 -12:00  באוניברסיטת תל-אביב. תחילת הלימודים ב- 26.02.13

תנאי קבלה: ראיון אישי ומבחן כתיבה קצר.

למידע על התכנית >>

לפרטים נוספים ניתן לפנות לבית הספר "כותרת" בטל. 03-6409498 או בדוא"ל  Koteretpr@tauex.tau.ac.il