כנס בינלאומי בלוגיקה לכבוד יום הולדת 60 של פרופ' ארנון אברון

01 בנובמבר 2012, 9:00

ללא תשלום
כנס בינלאומי בלוגיקה לכבוד יום הולדת 60 של פרופ' ארנון אברון

כנס בינלאומי: "לוגיקה: מסמנטיקה עד תורת ההוכחה"

הכנס יערך לציון יום הולדתו ה-60 של פרופ' ארנון אברון מבית הספר למדעי המחשב.

פרופ' אברון הוא מהלוגיקאים המובילים בעולם בתחום לוגיקות לא קלאסיות. עבודותיו הרבות זכו להכרה בינלאומית ותהודה רחבה ומהוות תשתית מדעית לעבודות המשך של חוקרים בתחומים שונים, ביניהם תורת ההוכחה ובינה מלאכותית. בין תרומותיו החשובות של פרופ' אברון ניתן למנות את ההצגה של  מערכות Hypersequents שהובילו למציאת מערכות הוכחה אנליטיות ללוגיקות מרכזיות, וכן הגדרה ופיתוח של מטריצות אי-דטרמיניסטיות, המהוות בסיס סמנטי למערכות להסקה בתנאי אי-ודאות ומאפשרות אפיון של תכונות חשובות של מערכות היסק.

בכנס ירצו 26 מהלוגיקאים המובילים בעולם בתחומי מחקרו של פרופ' אברון.

אוסף מאמרים המבוססים על ההרצאות שתינתנה במהלך הכנס ומספר מאמרים נוספים צפוי להתפרסם בקרוב בגיליון מיוחד של כתב העת המדעי JOURNAL OF LOGIC AND COMPUTATION .

הכנס מאורגן על ידי פרופ' עפר אריאלי (המכללה האקדמית תל-אביב יפו), ד"ר אנה זמנסקי (TU WIEN), פרופ' אלכסנדר רבינוביץ' (אוניברסיטת תל-אביב),  ופרופ' ביאטה קוניקובסקה (האקדמיה למדעים של פולין), והוא ממומן על ידי הפקולטה למדעים מדוייקים ובית הספר למדעי המחשב של אוניברסיטת תל-אביב,  מרכז I-CORE, וקרן Kurt Gödel Society האוסטרית.

לתכנית הכנס ולפרטים נוספים >>

להרשמה יש לפנות לד"ר אנה זמנסקי במייל: annazam@gmail.com