גידול אוכלוסין והשפעתו על המשאבים הסביבתיים

ללא תשלום
פרופ' פול ארליך, נשיא המרכז לשימור ביולוגי, אוניברסיטת סטנפורד, ארה"ב

פרופ' פול ארליך

ערב עיון מיוחד בהשתתפות פרופ' פול ארליך, נשיא המרכז לשימור ביולוגי, אוניברסיטת סטנפורד, ארה"ב

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר באוניברסיטת תל-אביב והאגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה שמחים מאוד על ההזדמנות הנדירה שנפלה בחלקם לארח את פרופ' פול ארליך (Prof. Paul R. Ehrlich) ביום עיון העוסק בפיצוץ אוכלוסין והשפעתו על משאבי הסביבה בעולם ובישראל.

הרצאתו של פרופ' ארליך שכותרתה "The Population Bomb Revisited" תתמקד בזווית העולמית, בעוד שהדוברים הישראלים ידגישו את ההשפעה המקומית על משאבי הסביבה בישראל ובאזור.

פרופ' ארליך הוא חלוץ ההוגים בתחום פיצוץ האוכלוסין, וספרו "The Population Bomb" עורר דיון ער מרגע פרסומו בשנת 1968. רבים ביקרו את תחזיותיו הקודרות אך עם הולדתו של התושב ה-7 מיליארד על פני כדור הארץ יש הבוחנים מחדש את רעיונותיו.

האירוע יתקיים בשפה האנגלית

לתכנית המלאה >>