הגביע הוא שלנו (שוב)

בפעם השנייה ברציפות: נבחרת הכדורסל של עובדי האוניברסיטה היא אלופת הליגה למקומות עבודה, מחוז תל אביב

12 אוגוסט 2021

נבחרת הכדורסל של עובדי אוניברסיטת תל אביב ניצחv במשחק גמר הליגה למקומות עבודה את קבוצת חברת 'אלישרא' בתוצאה 32–45, מה שזיכה את חבריה בתואר "אלופי הליגה למקומות עבודה" זו שנה שנייה ברציפות. בנוסף לאוניברסיטאות, כללה הליגה למקומות עבודה השנה גופים שונים, בהם התעשייה האווירית, קופת החולים לאומית ועיריית ראשון לציון.

הקבוצה כוללת את מאמן הקבוצה, גולן עוזרי (מנהל מדור רכש), עוזר המאמן אבי וייס (מנהל יחידת ההספקה), וסגל השחקנים: חיים פרנק (חשב האוניברסיטה), ד"ר משה בן שלום (ביה"ס לפיזיקה), פיני בטאט (הספרייה המרכזית), אילן שקרוב (מנהל מדור מבנים באגף הנדסה ואחזקה), גיא תשובה (ביה"ס לפיזיקה), עידו צמח (ביה"ס לפיזיקה), דורון בן דוד (אגף הנדסה ואחזקה), אריאל אברוני (הפקולטה לניהול), שי שיפמן (הנדסאי מערכות מים באגף הנדסה ותחזוקה), אלדד גרדוש (יחידת תקציבים), דניאל זהבי (ביה"ס למדע המדינה), אמיר אונלי (הפקולטה למדעי הרוח), אופיר פינס (הפקולטה למדעי החברה), אוהד אטד (הפקולטה לניהול), יוסי אדרי (ביה"ס להיסטוריה), ניב טיק (ביה"ס לרפואה) ושקד קלפהולץ (הפקולטה להנדסה).

נבחרת הכדורשת נשים של עובדות אוניברסיטת תל אביב עודדה את הקולגות מהיציעים.