ההשפעות הכלכליות של משבר הקורונה - הרצאה מקוונת

הרצאה אקטואלית ומרתקת של פרופ' ליאו ליידרמן, במיוחד לחברי אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב
17 מרץ 2020
פרופ' ליאו ליידרמן

את מקומן של ההרצאות המתוכננות במפגשים החודשיים של "ידידים נפגשים בסמולרש" תופסות בימים אלה הרצאות מקוונות ואקטואליות, בנושאים הקשורים לימי הקורונה העוברים על המשק הישראלי והעולמי.

בהרצאה הקרובה - "משבר הקורונה - לאן?", שתתקיים ביום שישי, תוכלו לפגוש אונליין את אחד הכלכלנים הבכירים בארץ ובעולם, מומחה לכלכלה בינלאומית ומשברים פיננסיים - פרופ' ליאו ליידרמן מבית הספר לכלכלה ע"ש איתן ברגלס ומהפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, והיועץ הכלכלי הראשי של בנק הפועלים.

ההרצאה תועבר בצפייה ישירה ביום שישי ה-20 במרץ, החל מהשעה 10:30 בבוקר בעמודי הפייסבוק והיוטיוב של אגודת הידידים.

הודעת SMS בצירוף קישור להרצאה תישלח לחברי האגודה ביום שישי, 20 למרץ, בשעה 10:00 בבוקר.